1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

1

 

 

1

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

  

 

Nieuws

 
VOORAANKONDIGING PKN ROMMELMARKT 2019

Voor dit jaar staat de rommelmarkt vastgesteld op zaterdag 22 juni in en om de boerderij van de fam. Ubbens aan het Oranjeplein. Een week eerder, zaterdag 15 juni staat de 'ophaaldag' gepland. Noteer deze beide datums alvast in uw agenda.

 

 
ROMMELMARKT 2018

 

Klik HIER voor foto overzicht rommelmarkt 2018

 

 

 
ROMMELMARKT 2017

1

 

Bruto opbrengst rommelmarkt 2017: € 7247,29

Klik HIER voor een foto overzicht.

 

 
UITREIKING CHEQUE'S 2016

Op dag van "Op Meij te kiek, stoom en antiek" werden de cheque's van de rommelmarkt 2016 uitgereikt. Bestuurslid Jan Willem Dijksterhuis van de "Meijster PKN Rommelmarkt" mocht de cheque's uitreiken aan Dick Hendriks namens Stichting OTTO en Jasper Spijk namens Stichting Meij-Invest. Beide cheque's vertegenwoordigen een waarde van €1500,00.

 

1

Foto: de overhandig van beide cheque's. (vlnr) Geertje Hoogterp, Sinie Wieringa, Jan Willem Dijksterhuis, Jack Dijkstra (allen rommelmarkt bestuursleden) Dick Hendriks (St.OTTO) en Jasper Spijk (St. Meij-Invest)

(foto: Karina Oosterhuis)

 
OPBRENGST ROMMELMARKT 2016

Het bestuur heeft zondagmorgen 19 juni jl., tijdens de kerkdienst, bekend gemaakt dat de bruto opbrengst van de rommelmarkt 2016 € 7621,82 is. Voor zover we na kunnen gaan betreft het een 'recordopbrengst'.

 

 
UITREIKING CHEQUE 2015

In het najaar van 2015 ontvingen zowel Stichting Paardensport Uithuizermeeden (SPU) alsmede Stichting Blik op Uithuizermeeden een bijdrage van de rommelmarkt.

Op onderstaande foto overhandigd Jan Kooi namens de Meijster PKN Rommelmarkt de cheques aan Harrie Tiekstra (SPU) en Carin van de Wal.

Het cheques vertegenwoordigen een waarde van elk € 1075,00

 

1

 

 
BESTUUR ROMMELMARKT

Voor nadere informatie kunt u terecht bij één van de bestuurleden. U vindt hier alle namen en telefoonnummers.

U kunt ons ook mailen : info@pguithuizermeeden.nl

NIEUWS VOOR DE VRIJWILLIGERS

Lees hier het laatste nieuws voor alle vrijwilligers !!

 

1
Geschiedenis van 32 jaar rommelmarkt in Uithuizermeeden

Al in 1978 werd er in Uithuizermeeden een rommelmarkt gehouden. Om een nieuwe verwarmingsinstallatie aan te leggen in de toenmalige Hervormde Kerk. Eind jaren '80 kwam er ook vanuit de Gereformeerde zijde belangstelling voor de rommelmarkt. Door de jaren heen is veel archief materiaal verdwenen. Ga terug in de geschiedenis....naar de pioniers van destijd.

1
Locatie rommelmarkt terrein

De rommelmarktcommissie heeft 2 locatie's tot haar beschikking.

 

1
Route naar evenemententerrein

Komt u naar de rommelmarkt, volg dan de aangegeven route.

 

1
Doel opbrengsten door de jaren heen.

Sinds de samenvoeging van de rommelmarkten in 2007 gaat jaarlijks 50 % van de netto opbrengst naar een goed doel. Het bestuur bepaald jaarlijks een nieuwe doel. De andere 50% is voor de Protestantse Gemeente van Uithuizermeeden. Klik onder "lees meer" voor een overzicht van de doelen in de afgelopen jaren.

1
Unieke filmbeelden rommelmarkt 2008

De rommelmarkt in 2008 werd vastgelegd op film om gebruikt te worden ten behoeve van de nieuwe dorpsfilm "Meij anno 2008 / 2009". Speciaal voor de nieuwe site van de Protestantse Gemeente heeft Karina Oosterhuis een compilatie gemaakt.

Klik op "lees meer" en geniet van de filmbeelden.

1

 

Informatie:
info@pguithuizermeeden.nl
23716

| HOME | Nieuws | Kerk | Diensten | Pastoraat | Diaconaat | Beheer | Adressen | Historie | Jeugd | Activiteiten | Contact |