1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

  

 

Nieuws

ROMMELMARKT 2017

1

 
“Meijster PKN Rommelmarkt 2017” 

De volgende  editie van de “Meijster PKN Rommelmarkt” zal worden gehouden op zaterdag  17 juni 2017. Een week eerder, zaterdag 10 juni, staat de ophaaldag gepland.

De locatie van de rommelmarkt is: de boerderij van de fam. Ubbens aan het Oranjeplein.

Traditie is om 50% van de netto opbrengst te schenken aan één of meerdere instanties en –of verenigingen in Uithuizermeeden.  Dit jaar is de keuze gevallen op:

  • De “beweegtuin” bij de Mieden. Het doel van zo’n “actieve” tuin is om ouderen (meer) in beweging te krijgen én te houden. Maar ook de gezonde buitenlucht en het sociale aspect zijn belangrijk. Uiteindelijk wil de Mieden een “beleeftuin” voor de Meijsters.

 

  • Stichting Beach Event  Uithuizermeeden. Stichting Beach-Event heeft als doel om evenementen voor verschillende leeftijdscategorieën in de gemeente Eemsmond te organiseren. Jaarlijks organiseren zij een strandfestijn met sport en muziek/ dans.

Voor meer informatie over de rommelmarkt kunt u terecht op onze website. Hierop kunt u  “dagelijkse” nieuwsberichten en andere belangrijke informatie vinden alsmede enkele historische nieuwsfeiten.

U kunt zich nu al aanmelden als vrijwilliger. Dat kan via Jan Willem Dijksterhuis. Bij voorkeur per mail: janwillemdijksterhuis@hotmail.com Maar u kunt het ook doorgeven aan één van de  andere leden van het bestuur.

Website : www.pguithuizermeeden.nl  / menu “rommelmarkt info”

 

Bestuur “Meijster PKN rommelmarkt” :

Geertje Hoogterp
Sinie Wieringa
Jan Kooi (sabbatical)
Jack Dijkstra
Anneke Lammers
Leon van Dijk

 
UITREIKING CHEQUE'S 2016

Op dag van "Op Meij te kiek, stoom en antiek" werden de cheque's van de rommelmarkt 2016 uitgereikt. Bestuurslid Jan Willem Dijksterhuis van de "Meijster PKN Rommelmarkt" mocht de cheque's uitreiken aan Dick Hendriks namens Stichting OTTO en Jasper Spijk namens Stichting Meij-Invest. Beide cheque's vertegenwoordigen een waarde van €1500,00.

 

1

Foto: de overhandig van beide cheque's. (vlnr) Geertje Hoogterp, Sinie Wieringa, Jan Willem Dijksterhuis, Jack Dijkstra (allen rommelmarkt bestuursleden) Dick Hendriks (St.OTTO) en Jasper Spijk (St. Meij-Invest)

(foto: Karina Oosterhuis)

 
OPBRENGST ROMMELMARKT 2016

Het bestuur heeft zondagmorgen 19 juni jl., tijdens de kerkdienst, bekend gemaakt dat de bruto opbrengst van de rommelmarkt 2016 € 7621,82 is. Voor zover we na kunnen gaan betreft het een 'recordopbrengst'.

 

 
UITREIKING CHEQUE 2015

In het najaar van 2015 ontvingen zowel Stichting Paardensport Uithuizermeeden (SPU) alsmede Stichting Blik op Uithuizermeeden een bijdrage van de rommelmarkt.

Op onderstaande foto overhandigd Jan Kooi namens de Meijster PKN Rommelmarkt de cheques aan Harrie Tiekstra (SPU) en Carin van de Wal.

Het cheques vertegenwoordigen een waarde van elk € 1075,00

 

1

 

 
BESTUUR ROMMELMARKT

Voor nadere informatie kunt u terecht bij één van de bestuurleden. U vindt hier alle namen en telefoonnummers.

U kunt ons ook mailen : info@pguithuizermeeden.nl

NIEUWS VOOR DE VRIJWILLIGERS

Lees hier het laatste nieuws voor alle vrijwilligers !!

 

1
Geschiedenis van 32 jaar rommelmarkt in Uithuizermeeden

Al in 1978 werd er in Uithuizermeeden een rommelmarkt gehouden. Om een nieuwe verwarmingsinstallatie aan te leggen in de toenmalige Hervormde Kerk. Eind jaren '80 kwam er ook vanuit de Gereformeerde zijde belangstelling voor de rommelmarkt. Door de jaren heen is veel archief materiaal verdwenen. Ga terug in de geschiedenis....naar de pioniers van destijd.

1
Locatie rommelmarkt terrein

De rommelmarktcommissie heeft 2 locatie's tot haar beschikking.

 

1
Route naar evenemententerrein

Komt u naar de rommelmarkt, volg dan de aangegeven route.

 

1
Doel opbrengsten door de jaren heen.

Sinds de samenvoeging van de rommelmarkten in 2007 gaat jaarlijks 50 % van de netto opbrengst naar een goed doel. Het bestuur bepaald jaarlijks een nieuwe doel. De andere 50% is voor de Protestantse Gemeente van Uithuizermeeden. Klik onder "lees meer" voor een overzicht van de doelen in de afgelopen jaren.

1
Unieke filmbeelden rommelmarkt 2008

De rommelmarkt in 2008 werd vastgelegd op film om gebruikt te worden ten behoeve van de nieuwe dorpsfilm "Meij anno 2008 / 2009". Speciaal voor de nieuwe site van de Protestantse Gemeente heeft Karina Oosterhuis een compilatie gemaakt.

Klik op "lees meer" en geniet van de filmbeelden.

1

 

Informatie:
info@pguithuizermeeden.nl
23716

| HOME | Nieuws | Kerk | Diensten | Pastoraat | Diaconaat | Beheer | Adressen | Historie | Jeugd | Activiteiten | Contact |